Over Timbers


Ti < - > IT

Timbers heeft een andere kijk op techniek. De T en de I van de naam Timbers staan symbool voor het andersom denken over techniek en toepassingen. Uitgangspunt van de ontwikkeling van elke applicatie door Timbers is de doelstelling van de klant. Wat is het probleem waar een oplossing voor gevonden moet worden? De techniek is dienend aan de doelstelling. Dat betekent dat de klant krijgt wat hij of zij nodig heeft, in plaats van een standaardpakket, met allerlei toepassingen die niet nodig zijn. Als u meer zoekt dan een standaard oplossing, dan is Timbers uw beste adres.

 

Ruud Snelleman

Drijvende kracht achter Timbers is Ruud Snelleman. Ruud is in zijn element als hem een complex probleem voorgelegd wordt, waar hij zijn analytisch vermogen op los kan laten en daar een zo eenvoudig mogelijke oplossing voor kan bedenken.

 

Opleiding: Informatica HTS Den Haag (HBO 1985, nu: de Haagse Hogeschool), bachelor bedrijfskunde in 2003.

Timbers Internetdiensten is opgericht in februari 2002.

 

Het netwerk van Timbers

Timbers werkt vanuit de visie dat je het beste resultaat krijgt als iedereen tijdens het traject doet waar 'ie goed in is. Daarom werkt Ruud Snelleman samen met grafisch vormgevers, tekstschrijvers en fotografen. In samenwerking ontstaan de mooiste resultaten. Bekijk het portfolio van de online projecten waarin Timbers de techniek verzorgde.

 

Hoe Timbers werkt

Timbers heeft kennis van vele technieken o.a. HTML, PHP, MySQL, Bootstrap en AngularJS.